Velkommen til Ups & Downs Vestfold

Ups&Downs Vestfold er en forening for personer med Down syndrom i Vestfold fylke. Foreningen ble startet i 1994, og har nå i 2019, 56 medlemsfamilier. Vi treffes flere ganger i året, ved både faglige og sosiale arrangement. På denne hjemmesiden kan du finne informasjon om hvem vi er og hva vi holder på med.

Foreldre til barn med Downs syndrom har på mange områder andre utfordringer enn foreldre flest. Det kan derfor være nyttig å utveksle erfaringer med andre i samme situasjon.

Søsken til barn med DS, og ikke minst hovedpersonene selv, har også stor glede av å treffe hverandre.

Vi ønsker nye familier hjertelig velkommen i foreningen vår!

Har du lyst til å bli medlem? Ta kontakt med et av styremedlemmene. Se under ”Styret” i venstre marg. Medlemskontingenten er kr. 500,- pr. år. 200,- for støttemedlemmer.


Har du nettopp fått et barn med Downs syndrom? Ønsker du i den forbindelse å snakke med noen i samme situasjon? Ikke nøl med å kontakte oss! Vi kan fortelle litt om egne erfaringer og forhåpentligvis gi noen gode råd på veien.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.05 | 12:46

Medlemskap koster 400,-/år. Familier betaler egenandel på arrangementer i tillegg, sum varierer med størrelse på arrangement. Send Mail til leder for mer info

...
16.05 | 09:26

Jeg spør fordi de ønsker å vite om slik arrangementer og økonomi og transport er en utfordring ift tilrettelegging.

...
14.05 | 20:33

Dette er et arrangement for medlemmer, men parken er åpen for alle den dagen, og dere er velkomne dit. Slå gjerne av en prat. Vi blir gjerne kjent med flere!

...
14.05 | 19:25

Hei, jeg kjenner en familie med en gutt med DS, er det slik at man må ha vært medlem hele året for å være med på en slik tur som til Foldvik?

hilsen Pia

...
Du liker denne siden